Gymfit

Is Gymfit ook iets voor jou?
Gymfit, het lijkt misschien idealistisch, maar wat ons betreft zou het iets vanzelfsprekends moeten zijn. We willen allen een fit en vitaal leven, waarbij bewegen en sporten een grote rol spelen.

Sporten is voor alle leeftijden. Want niemand is te oud om sportief bezig te zijn. Ook niet om er mee te beginnen. Bewegen is juist harstikke leuk en gezond! Zowel voor jonge als wat oudere sporters. Het is natuurlijker nog veel gezelliger om dat samen met anderen te doen.

Als je ouder wordt, blijft er de behoeft om te bewegen. Wie wil zich nou niet fit en vitaal voelen? Uiteraard veranderen wel de behoeften en wensen, en daarom bieden wij een breed sportaanbod aan.

Wij geloven in een leven lang bewegen, zodat we ons fysiek en mentaal vitaal blijven voelen. Hierin houden we graag rekening met de verschillende wensen van onze leden, zowel op sportief vlak als op sociaal vlak.

Binnen de gymfit sporten zijn er verschillende mogelijkheden. Een les kan gericht zijn op conditie en kracht of is juist ingericht om ‘gezellig te bewegen’ of om lichamelijke ongemakken te verhelpen. Ons sportaanbod groeit mee met onze leden, dus bekijk eens onze mogelijkheden.

Kortom, voor ieder wat wils en dus een goede reden om het sportaanbod bij ons te bekijken!

Lid worden Trainingstijden Foto's

Gymfit nieuws

Al het nieuws